de Laat Interieur

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Ons Verhaal

Het verhaal van de Laat Interieur begint op vrijdag 13 mei 1983. Willy de Laat opende op deze bijzondere dag de deuren van de winkel die later dé toonaangevende speler in Boxtel en omstreken zou worden op het gebied van interieurinrichting en -advies. Wij laten u graag kennismaken met ons mooie bedrijf!

Het begin

Onze organisatie was – en is – flexibel van opzet. Als de lijntjes kort zijn, kun je snel schakelen. Door onze persoonlijke benadering ontstonden de meest originele interieuroplossingen en groeide de Laat uit tot een van de toonaangevende en inspirerende woninginrichters van de regio. Ook als interieurstylisten bouwden wij een grote, tevreden klantenkring op.

Uitbreiding

Met vakmanschap, de juiste inzet en oprechte interesse bereik je de grootste successen! Daardoor bestaat ons enthousiaste team inmiddels uit een 3-tal deskundige medewerkers. Sinds begin 2016 is de dagelijkse leiding in handen van interieurstyliste Sang Ear.

Sang Ear

Sang: ‘Na jaren bij de Laat in loondienst te hebben gewerkt, heb ik begin 2016 het bedrijf overgenomen. Willy is nog steeds werkzaam in het bedrijf, al heeft hij na vele jaren hard werken een stapje terug gedaan. Als interieurstyliste ben ik vaak het eerste aanspreekpunt. De kans is groot dat ik u verwelkom met een kopje koffie om samen te bespreken hoe we uw ruimte, woning of project kunnen voorzien van een passende, sfeervolle en comfortabele inrichting.’

Nieuwe showroom

‘Binnenkort ontvangen wij u graag in onze vernieuwde showroom. Daar laten wij u kennismaken met de laatste trends in materialen, kleuren en designs en presenteren wij u elk seizoen de nieuwste interieuroplossingen. Een bezoekje aan de Laat blijft daardoor altijd de moeite waard!’

Events en workshops

Wat zijn de woontrends in 2017? Welke stijlen passen goed bij elkaar? Hoe creëer je met kleine aanpassingen een winterse sfeer? Deze en nog vele andere vragen beantwoorden wij tijdens speciale events en workshops. Houd onze website in de gaten voor het programma en de nodige online interieurinspiratie!

Wij hopen u snel bij de Laat te mogen verwelkomen!

Meer afbeeldingen

Stel een vraag

* verplichte velden
Heeft u vragen? Neem contact op.