de Laat Interieur

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Inspiratie interieur bij jouw woonwinkel in Boxtel, Brabant

Je woonwensen maak je het best tastbaar met een sfeerbord vol foto’s van favoriete interieurs, inspiratiebeelden en materialen. Deze verzameling neem je samen met foto’s, plattegronden en schetsen van je woning mee naar onze woonwinkel in Brabant, in het plaatsje Boxtel. Onze woonwinkel in Boxtel heeft voldoende parkeergelegenheid. Daar kun je zelf aan de slag. Of onze stylist helpt je om jouw mooie ideeën samen te laten smelten tot een organisch geheel. Want interieurstyling is een vak apart.

Persoonlijk interieuradvies door jouw woonstyliste

Je zou je huis wel anders willen inrichten, maar je wilt graag wat meer inspiratie interieur op doen? Dan is een persoonlijk interieuradvies net iets voor jou. Onze woonstylisten Sang en Ellen zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en stylen van het huis.

Een persoonlijk interieuradvies in de winkel is gratis. Je krijgt een uur advies van onze woonstyliste met zoveel mogelijk tips en oplossingen waarmee je direct aan de slag kunt. Je hebt hierdoor voldoende interieur inspiratie op gedaan.

Interieuradvies bij je thuis regio Boxtel

Wil je een nieuwe inrichting, maar kom je er zelf echt niet uit? Doe inspiratie interieur op door de kennis van onze woonstyliste Dan komt onze woonstylist graag bij je thuis langs in de regio Boxtel. Samen bespreek je dan de mogelijkheden om je woning de juiste basis te geven, met volop sfeer en comfort. Precies zoals je van ons gewend bent. Bij een persoonlijk interieuradvies op maat komen we samen tot een ideale inrichting.

Je hebt de keuze uit de volgende interieuradviezen:
- 1 uur persoonlijk interieuradvies bij je thuis
- Persoonlijk interieuradvies inclusief ontwerp voor een ruimte
- Persoonlijk interieuradvies inclusief ontwerp voor je hele huis.
- Persoonlijk kleuradvies
- Verkoopstyling

Wat onze adviezen inhouden en wat de verschillen of voorwaarden zijn lichten wij graag persoonlijk toe.

Wil je een afspraak bij jouw woonwinkel in Best of thuis aan de slag?

Vul hieronder je gegevens en voorkeursdag in en we zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om een afspraak in te plannen in de woonwinkel omgeving Best of bij je thuis. Je kunt hier ook thuis alvast aan de slag gaan.

STAP 1: ONTDEK JE STIJL

 

Aanvraagformulier

* verplichte velden
Heeft u vragen? Neem contact op.